divendres, 30 d’agost del 2013

La Via Catalana, plena al seu pas per Tarragona i el Baix Camp

30/08/2013

Via Catalana

L'Assemblea prepara autocars per desplaçar els nous inscrits a les Terres de l'Ebre


Lluís Goñalons


Mapa amb els principals municipis per on transcorrerà la Via Catalana
Els 31 trams que tracen el pas de la Via Catalana cap a la independència pel municipi de Tarragona ja s'han omplert. 18.000 persones. És la participació que es necessita en aquest territori per unir la cadena humana de l'Onze de Setembre i que ja ha penjat el cartell de 'complet', tal i com informa avui el Diari de Tarragona.

Al mateix temps, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) també ha aconseguit completar tots els trams de la Cadena Humana que passen pel municipi de Reus i per la resta de la comarca del Baix Camp. En aquest cas són els fragments de la cadena que van des del 151 al 217.

Paral·lelament, la territorial de Reus comença a organitzar autobusos per facilitar l'accés al tram 19, al terme d'Alcanar (Montsià). El preu del trajecte que ha establert l'organització és de 10 euros el viatge. L'Assemblea de Tarragona també està treballant per ubicar els nous inscrits als trams encara buits a les Terres de l'Ebre, on encara resten molts trams per omplir.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/la_via_catalana_plena_al_seu_pas_per_tarragona_i_el_baix_camp_95716.php