dilluns, 12 d’agost del 2013

Bosch dubta si "Rajoy és curt"

El portaveu d’ERC al Congrés: "O menteix o és que no s'ha assabentat de res"



Bosch, en una foto d'arxiu



El portaveu d’ERC al Congrés, Alfred Bosch, s'ha referit a les noves revelacions del cas Bárcenas y ha afirmat que "el dubte és si Rajoy i la seva gent són curts i no han vist el que passava davant dels seus propis nassos". "O menteix o és que no s'ha assabentat de res", ha sentenciat.

"Si són tan rucs perquè això se'ls hagi passat per alt, és que no poden governar. També se'ls poden haver colat malfactors al Govern. Dóna una confiança zero", ha expressat en una entrevista a El món a Rac-1. 

En aquest sentit, el diputat republicà ha afegit que "l'altra alternativa és que cada cop que Rajoy obre la boca li creix el nas. Està mentint". "En qualsevol dels dos casos -ha continuat-, no tenen les facultats que calen per dirigir un país".

Per a Bosch, "tot indica que aquí esta passant alguna cosa grossa", però ha apuntat que "fins que no hi hagi ni imputacions clares o una sentència en ferm, una acusació clara i directa és imprudent. No ens podem erigir com a jutges".

Finalment, ha dit que "continuo creient que, dins el PP, potser fins i tot la majoria dels militants, són gent honesta i que estan patint molt". "Quan veig els diputats del PP escoltant atentament el seu líder, veig cares d'autèntic patiment", ha conclòs.
 


http://politica.e-noticies.cat/bosch-dubta-si-rajoy-es-curt-78182.html