dimecres, 14 d’agost del 2013

Adéu Espanya, una eurodiputada britànica crida al boicot turístic a Espanya || Miss Gibraltar se'n riu de l'Armada Espanyola

Dimecres, 14 d'agost de 2013 12:45 h

Encara ens tocarà el rebre. La crisi que ha generat Espanya amb Gibraltar pot perjudicar el sector turístic de Catalunya si la crida al boicot qualla.


L’Eurodiputada Julie Girling crida als britànics a passar les vacances en un altre país que no sigui Espanya, “S'ha parlat bastant, ara cal actuar”, diu la parlamentària a la seva web. Una mostra més que estar lligats a l’Estat espanyol ens perjudica i haver de viure sota el paraigua de la “Marca España” i de retruc de “Turismo de España” on Gaudí, la Sagrada família o la Costa Brava, conviuen amb toreros i flamenques i són venuts com a atractius turístics d’Espanya, no ens aporta cap benefici, ans al contrari. El món ha de saber que Catalonia is not Spain, mentre no tinguem un estat propi campanyes dirigides als turistes per explicar la realitat de Catalunya, com les de Taxistes per la Independència i el CCN o que les fa anys porta a terme la JNC són clau.

La premsa internacional es fa ressò de la carta de suport d’Alfrted Bosch al Govern de Gibraltar

La carta del portaveu d’ERC, Alfred Bosch, al Ministre en Cap de Gibraltar, Fabian Picardo, per mostrar “les nostres simpaties arran de la situació de crisi imposada al seu poble” i de la qual s’ha fet ressò la premsa internacional és un punt a favor per Catalunya.









http://directe.cat/312342

*******

Miss Gibraltar se'n riu de l'Armada Espanyola

14/08/2013 a les 13:59h

El Gibraltar Chronicle ridiculitza la marina de guerra espanyola amb una fotografia de Miss Gibraltar 2013 dient que estan "preparats" per rebre'ls


Miss Gibraltar es prepara a rebre l'armada espanyola al Gibraltar Chronicle.


Els gibraltarenys se'n riuen de l'Armada espanyola. Fins al punt que el Gibraltar Chronicle, el diari més antic i influent de la ciutat, publica en portada una fotografia de la seva bellesa oficial, Maroua Kharbouch, Miss Gibraltar 2013, vestida amb uniforme tradicional gibraltareny amb el títol "Preparats per l'Armada [espanyola]! mentre toca amb la mà un dels canons d'Alameda Gardens.

Kharbouch, de 22 anys, competirà per la corona de Miss Món a finals d'aquest any, a Indonèsia.