dilluns, 22 de juliol del 2013

Titllar-nos de nazis beneficia la concòrdia Sr. Margallo?

Margallo, el ministre que va equiparar el nacionalisme català amb el nazisme, ara considera "absolutament intolerables" els insults de Gafo als catalans


El ministre espanyol d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, el passat octubre va patinar de valent en el seu discurs en el Ple del Congrés comparant el nacionalisme català amb el nazisme i el marxisme, el que va suposar una reacció irada del Govern que va considerar les paraules del ministre molt greus i sense justificació. El ministre fent gala d’un evident doble raser ha defensat aquest dilluns des de Brussel·les que els insults de l'exnúmero dos de la marca Espanya als catalans són "absolutament intolerables". "Qualsevol insult, vexació o terme despectiu absolutament injust no beneficia l'esperit de concòrdia, que és el que la marca Espanya pretén", ha assegurat Margallo. 

Dir-nos “Catalans de merda” és un insult, titllar-nos de nazis no

Margallo ha remarcat que la piulada del diplomàtic era "absolutament incompatible amb l'esperit de la marca Espanya" que, segons diu, "per definició protegeix, empara i defensa totes les nacionalitats i regions espanyoles", i ha afegit que: "hi ha hagut una equivocació per part d'un dels responsables" de la marca Espanya i per això el va decidir destituir. "Un cop vaig verificar que el Twitter era exacte, que l'autoria era la que semblava, hi va haver la destitució immediata".