dimecres, 17 de juliol del 2013

Ómnium deixa clar que el Barça no va vetar el nom del concert "Van ser ells"

Muriel Casals assegura que la decisió del nom la va prendre Òmnium i que no entén a que ve ara aquesta polèmica. Ara cal treballar per la nova fita de l'11S2013.


Arran de les piulades de Francesc Rivera “Titot” i Pilar Rahola que asseguraven que el Barça havia vetat el mot independència del Concert de la LLibertat, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals,  ha deixat clar a RAC1 que no hi ha hagut cap veto per part de la junta del Barça i que la decisió del nom del concert es va debatre a la junta d’Òmnium i va ser decisió de l’entitat, cosa que Francesc Marc Alvaro, membre de la junta d’Òmnium i present a la tertúlia de RAC1 ha corraborat. Casals ha explicat que es va optar pel mot llibertat perquè era més inclusiu que la paraula independència. Pilar Rahola, també hi ha dit la seva i ha tret ferro a la polèmica.
Rahola en declaracions a RAC1 ha dit que l’important és que el concert va ser un èxit i que ara toca mirar endavant, tot i que ha precisat que ella és membre de l’entitat DaD d’on, segons ella, va sortir la idea d’omplir el Camp Nou i que en els primers contactes amb algú de la junta del Barça, que no ha precisat, es van fer evident que la paraula independència els incomodava.

Sempre disfressant la paraula Independència, El que els hi costa ser clars ...