dissabte, 20 de juliol del 2013

Luis Enrique és el candidat escollit per la junta directiva del Barça per substituir Tito Vilanova

Luis Enrique, en la presentació com a nou tècnic del Celta. (Foto: EFE)
Segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, Luís Enrique és el candidat escollit per la junta directiva del Barça i la direcció tècnica per substituir Tito Vilanova a la banqueta del primer equip blaugrana. L'asturià, que aquest any ha fitxat pel Celta, tornaria a la disciplina blaugrana, on va ser entrenador del Barça B. El club hauria de pagar 3 milions d'euros al club gallec perquè l'alliberi.

El reglament de la RFEF contempla que un tècnic no pot entrenar dos equips d'una mateixa categoria en una mateixa temporada. Tot i això, com que la fitxa de Luís Enrique amb el Celta encara no està tramitada, a efectes federatius, aquest punt del reglament no seria un impediment perquè l'asturià entreni l'equip blaugrana.

Un altre dels candidats que havia sonat, Ernesto Valverde, s'ha autodescartat. L'actual entrenador de l'Athletic Club de Bilbao no té cap clàusula que li impedeixi venir al Barça, però considera que ja s'ha compromès amb l'equip basc.



http://www.esport3.cat/noticia/2152794/Luis-Enrique-es-el-candidat-escollit-per-la-junta-directiva-del-Barca-per-substituir-Tito-Vilanova