dimecres, 17 de juliol del 2013

La CUP aposta per la "desobediència civil"

L'esquerra independentista augura que "no hi haurà consulta"


Fernández, durant l'acte


El diputat de la CUP, David Fernández, ha assegurat que la única via per arribar a la independència és la "desobediència civil". Fernández ha participat en la presentació de la  campanya "Independència per canviar-ho tot", impulsada per diferents organitzacions de l'esquerra independentista dels Països Catalans.

El diputat ha manifestat que "l'única garantia per arribar a la independència és l'activació popular, la desobediència civil i la construcció d'alternatives i això en cap cas és una via institucional sinó que és una via social". "Per nosaltres la independència no és un punt d'arribada, és un punt de partida per canviar-ho tot", ha afegit.

Per la seva banda, el portaveu de la campanya ha comentat que "el Govern de la Generalitat no farà una consulta sobre la independència i si la fa no serà capaç d'afrontar a les conseqüències d'un sí, és a dir, el procés de desobediència que se'n deriva".

"La patronal diu no a l'autodeterminació i si al pacte fiscal. CiU, independentment de les seves divisions internes, depèn del suport financer i mediàtic de la patronal", ha afegit abans de dir que utilitzen "el desig popular de independència, per estendre una cortina de fum per les retallades".  


http://politica.e-noticies.cat/la-cup-aposta-per-la-desobediencia-civil-77636.html