dissabte, 13 de juliol del 2013

Espanyolitzar Catalunya amb la selecció espanyola de futbol

a darrera ocurrència de les autoritats espanyoles és fer jugar la selecció espanyola a Barcelona a l’any 2014 amb la samarreta amb la llegenda Catalunya


 L’escenari d’aquesta provocació que la Federació Espanyola de Futbol està planificant podria ser, si obtenen el permís, l’estadi olímpic Lluís Companys o si els hi falla, l’estadi del RCD Espanyol a Cornellà. Fonts consultades coneixedores del cas no ho han desmentint i confirmen que es treballa des de fa temps en la celebració d’un partit de la selecció espanyola de futbol a Catalunya. Tot plegat confirmaria la voluntat de les autoritats esportives espanyoles d’espanyolitzar Catalunya a base de l’èxit de la Selecció Espanyola (fins a la final de la copa Confederació), i si això és possible en un any com el 2014, millor que millor. Caldrà estar atent a que decideixen els propietaris de les dues instal·lacions cara acceptar una provocació dels sectors més retrogrades del nacionalisme espanyol. 
 Aprofitar que la majoria de jugadors de la selecció espanyola juguen  al Barça per espanyolitzar una Catalunya que diu que vol marxar

Estan preocupats per la deriva sobiranista que la majoria de catalans han decidit emprendre, i han vist que la selecció espanyola de futbol és una eina clau per fer política i intentar frenar l’onada independentista a Catalunya.

Espanya no sap perdre, i utilitzarà tot el joc brut possible per impedir les seleccions nacionals catalanes

Avui sabem que Espanya ha utilitzat tot el joc brut possible per impedir el reconeixement internacional de les seleccions catalanes, però veuen que la voluntat dels catalans els aboca un moment o altre al fet irreversible del reconeixement de les seleccions catalanes.

Els sectors més ultres del nacionalisme espanyol embogits amb el fet que la selecció espanyola jugui a Catalunya

Mitjans de comunicació de l’extrema dreta espanyola s’han fet ressò de la celebració d’aquest partit i ja frisen perquè això es produeixi l’any 2014 per aturar la deriva sobiranista.