dilluns, 22 de juliol del 2013

Els draps bruts de Ciutadans

Un exajudant de premsa diu que el partit paga en negre a treballadors que a més cobren l'atur


C's, en una imatge d'arxiu



L'exajudant de premsa de Ciutadans, Raül Niubò, acomiadat del partit, ha revelat a twitter tota mena d'interioritats de la formació liderada per Albert Rivera, entre les quals s'inclourien pràctiques il·legals com ara pagar en negre als treballadors que d'altra banda estaven cobrant també l'atur.

Niubò, que diu "poder provar" les acusacions, es presenta com a "llicenciat i màster en C. Política, exprofessor amb màster, i màster en community management and social media". També deixa clar que "puc treballar gratis si cal, només per sentir-me útil altre cop".

En aquest sentit, explica que tot i estar lluny de les idees de C's, es va veure "dormint al cotxe i amb els pares mig desnonats", motiu pel qual no va poder rebutjar la feina. Niubò assegura que el partit presidit per Albert Rivera "em van arruinar la vida per raons personals no professionals".

L'extreballador de Ciutadans afirma que "la meva sentència va ser quan vaig plantar cara a la cap de premsa", a qui "el Cañas va cridar l'atenció per maltracte psicològic cap els altres". Precisament De Cañas diu que "és una bona persona" i "l'únic una mica d'esquerres" en el partit.
Segons Niubò, aquesta cap de premsa era una de les treballadores que cobrava en negre. "Tots menys jo", indica. "He dit que es cobrava de l'atur i alhora en metàl·lic sense contracte durant les eleccions. Ella i d'altres", afegeix, a més d'instar a investigar "sortida i entrada d'euros" en el partit durant el periode electoral.

Nibò, que també afirma que "no hi ha llibertat de vot a C's", diu que el partit porta "set mesos rient-se de mi i esperant que guardés silenci". També critica que el fitxatge de Carina Mejías, "una antiabortista declarada".



http://tinyurl.com/kypu29p