dimecres, 5 de juny del 2013

Madrid El jutge acorda presó incondicional per a l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa

Redacció Actualitzat a les 17:23 h   05/06/2013
 
El jutge Elpidio José Silva ha acordat l'ingrés a la presó incondicional de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa en la causa en què investiga la compra  per més de 500 milions d'euros del City National Bank (CNB) de Florida (EUA) per part d'aquesta entitat, han informat fonts de l'acusació.

El jutge, havia tornat a citar aquest migdia amb caràcter d'urgència l'expresident de Caja Madrid, ha estat recusat per Blesa tant per aquesta causa com per la que investiga el crèdit de 26,6 milions d'euros que Caja Madrid va concedir a l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán el 2008, quan era conseller de l'entitat. Tot i això, com que només ha tramitat el segon d'aquests temes pot continuar realitzant diligències sobre l'adquisició del banc nord-americà.

Prèviament, ha estat citat l'exdirector financer de la caixa Ildefonso Sánchez Barcoj.

El jutge Silva ja va ordenar el passat 16 de maig l'ingrés a la presó de Soto del Real per a Blesa, que va quedar en llibertat 24 hores després en fer efectiva una fiança de 2,5 milions d'euros.


http://www.324.cat/noticia/2131216/economia/El-jutge-acorda-preso-incondicional-per-a-lexpresident-de-Caja-Madrid-Miguel-Blesa