dissabte, 1 de juny del 2013

López Tena qüestiona el concert sobiranista (Només es recorden de SI per boicotejar-los)

El líder de SI critica que l'ANC es "plega" a CiU: "que hi vagin Duran, Herrera i Navarro"




 
El dirigent de Solidaritat, Alfons López Tena, ha encetat un debat a twitter en qüestionar el lema de concert organitzat per Òmnium i apuntar que l'Assemblea Nacional Catalana actua sota les directrius de CiU. "Concert al Camp Nou: per què 'llibertat' i no 'independència'?, ha preguntat. L'exdiputat critica que "dir 'llibertat' és més inclusiu perquè inclou els que no volen la independència: Duran, Herrera, Navarro…".

En aquest sentit ha considerat que "quan no diu que el concert és per la independència, quan ho amaga, a quines pressions, i de qui, es plega la direcció d'ANC, i qui d'ells?", ha insistit. "Que hi vagin Duran, Herrera, Navarro, que són els que volen 'llibertat' i no volen independència"; "prou d'independentisme teletubbie", ha afegit.

"Llibertat és tenir dret a decidir què vols. 40 anys dient llibertat, eufemismes, sobreentesos. Si vols la independència, per què no ho dius? Tampoc no tenim llibertat de dir què en volem, per això ANC diu 'llibertat' i no diu 'independència'? Quina explicació dónes a que ANC amagui la independència i empri 'eufemisMas'?",ha preguntat. També ha augurat que el Govern de CiU "no farà cap consulta sobre res".

Aquestes opinions de López Tena han provocat rèpliques a la xarxa social, com una que li ha retret "quan deixareu de posar pals a les rodes? Tot sempre us sembla malament, tot! En lloc de sumar al procés, dividiu". "Menteixes", ha contestat López Tena. Alfons, normalment t'admiro (inclòs et vaig votar!) però vols dir que no vas un pèl accelerat? (de bon rotllo)", considera una altra piulada.
Si vols més informació segueix-nos a Facebook 


Cartell que també van canviar dies abans al del 11-S2012  "Independencia" per "Llibertat" :



P.D. : JO VOTARÉ SI  SI es l'unic partit per la independència