dijous, 13 de juny del 2013

La Falange demana la “il·legalització del separatisme"

Cartells a Torredembarra contra l'Associació de Municipis per la Independència


Una imatge dels cartells. (Foto: Aleix Figueras)



En diversos punts del municipi de Torredembarra (Tarragonès) han aparegut els últims dies cartells promoguts per la Falange en què es carrega contra els municipis que formen part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Torredembarra forma part d’aquesta associació, tal com més de 650 municipis, des del passat mes de gener.

Els cartells, que s’han enganxat en diversos panells publicitaris situats a les diferents entrades al municipi, tenen la frase en castellà: “No als municipis per la independència, Catalunya és Espanya”. Més avall, al costat del símbol del jou i les fletxes de la Falange Espanyola, es demana la “il·legalització del separatisme”.

Al peu dels cartells hi surten com a signants, a banda de la Falange, el Movimiento Católico Español, Democracia Nacional, el Nudo Patriota Español o el portal d’extrema dreta patriotas.es.

Aquests últims també són responsables d’una campanya recent a favor de l’habitatge social, l’educació i la sanitat pública amb un cartell on hi surt una imatge de Franco, apuntant que totes elles van ser cobertures que es van aconseguir durant el franquisme.