dilluns, 24 de juny del 2013

Guardiola, el nou ambaixador català davant Europa || Guardiola porta la independència a la televisió alemanya

Comença avui la seva etapa com entrenador del Bayern de Munic, roda de premsa en alemany i compromís amb el país, sens dubte ajudarà en el procés de Catalunya cap a l’estat propi


És un orgull per un país petit com Catalunya que Pep Guardiola faci d’entrenador d’un dels millors equips del món, i ho faci com a català. L’expectació que ha despertat a Alemanya l’arribada de Guardiola ens pot ajudar a fer conèixer la voluntat dels catalans de ser un nou estat d’Europa. Tant sols un detall, un periodista li dona la benvinguda en català, es passa al castellà i ell, en Pep li contesta en català des de la sala de premsa del Bayern de Munic. Això és  és un ambaixador i no el pessimisme de la delegada del Govern de la Generalitat a Berlín. 


Ara sí que Merkel escoltarà els catalans

Si Guardiola triomfa al Bayern de Munic, els catalans també hi guanyem, ara ja hem guanyat, Guardiola ens ajudarà a ser presents a dins d’Europa i que Europa conegui la voluntat dels catalans de ser un nou estat d’Europa.

Guardiola ens desperta il·lusió i esperança

Tenir una persona com Guardiola per un país com el nostre, és tot un luxe i segur que no ens decebrà, li desitgem molta sort i molts d’èxits, perquè els seus èxits també seran nostres.  

http://directe.cat/305217












*************

Guardiola porta la independència a la televisió alemanya

Santpedor, municipi per la independència en un reportatge de la principal revista esportiva alemanya sobre el poble natal de Pep Guardiola

 

 

 

'Santpedor, municipi per la independència', és la primera imatge  del vídeo que la principal revista esportiva alemanya ha produït sobre Pep Guardiola, aquest és el rètol que hi ha a l’entrada del poble natal del nou entrenador del Bayern de Munic.  Un reportatge que ha publicat per la revista alemanya Kicker que parla del jove Pep Guardiola a Santpedor i entrevista a l’ex-drector de l’escola Llissach, Antoni Bécares, l’ex-professora de Guardiola a la Salle Manresa, Maria Carme Bosch i el president de la Penya Blaugrana de Santpedor.