divendres, 21 de juny del 2013

Francesc-Marc Álvaro: "Madrid tira gasolina al foc"

Dret a decidir

 "Si ataques directament les autonomies, se’t veu el llautó", assegura el periodista


 Mar Sabé


Francesc-Marc Álvaro al programa 'Migdia', de 8TV, avui
El periodista Francesc-Marc Álvaro ha dit avui amb ironia a la tertúlia del programa 'el Migdia' de 8tv que li "sorprèn la intel·ligència de Madrid: En el moment en què més està augmentant l’independentisme, posen gasolina al foc per desmuntar l’autonomia catalana".

La tertúlia ha analitzat la reforma de les administracions que aprovarà avui el govern espanyol, concretament la proposta d’eliminació d'alguns ens catalans com el Síndic de Greuges, la Sindicatura de Comptes, el Servei Meteorològic de Catalunya, el Centre d’Estudis d’Opinió, l’Institut Català de l’Energia, les oficines catalanes a l’exterior i l’Agència Catalana de Consum.

Álvaro ha assegurat que "no entenc la lògica del maneig polític espanyol". "Si parlem de duplicitats, que crec que s’han d’evitar, perquè no es parla de tancar ministeris que no tenen competències, en comptes d’acabar amb les institucions catalanes?", ha concretat.

A partir d’una piulada d’un espectador, el tertulià també ha comentat que creu que Madrid està jugant a la re-centralització: "Tu pots retallar moltes coses, però si agafes i ataques directament a les autonomies, se’t veu el llautó".

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/06/francesc-marc_Alvaro_madrid_tira_gasolina_al_foc_94793.php