dimarts, 18 de juny del 2013

#dretasaber , ara el PPC treu la mala bava

Sala i Martín demostra que la campanya del PPC contra la independència de Catalunya neda en la ignorància i la mala bava del populars. Segon lliurament de la campanya, ara toca fer trampes


El catedràtic d’economia, Xavier Sala i Martín, ha fet un nou article al seu blog per desmuntar el segon lliurament de la campanya dels populars, i assegura que si en el primer lliurament de la sèrie “Dret a Saber” titulat “Espanya ens Roba?”, demostrava que els dirigents del PP “no havien estudiat prou la matèria de comptabilitat nacional", en el segon lliurament, el PP ja “no demostra ignorància sinó pura mala bava”. Sala i Martín els acusa d’amagar els superàvits de la seguretat social catalana entre 1995 i 2008 per fer veure que aquesta no és sostenible, “ja no és un error conceptual sinó que és pura deshonestedat intel·lectual”, i conclou “Si haguessin estat a l’escola, no només haurien suspès sinó que haurien estat expulsats. Per fer trampes.” 
 
Les trampes dels populars per fer creure que en una cataluny aindependent els avis no cobrarien les pensions

La segona entrega de la campanya del Partit Popular “Dret a Saber” contra la independència de Catalunya s’anomena “La Realitat en Xifres”. Sala i Martín diu que “No està massa clar quin és el missatge del PP amb aquest pamflet, però té tota la pinta que el què ens estan dient és que “una Catalunya independent no és factible perquè tindria una seguretat social deficitària”. De fet, aquesta és la conclusió a la què arribava el PP durant la campanya electoral quan etzibava que “en una Catalunya independent els avis no cobrarien les pensions”!”, el professor demostra en el seu article les “trampes dels populars”. 


http://directe.cat/304509