diumenge, 23 de juny del 2013

Ara o mai : Més avisos a Espanya. L’ex-president dels EUA, Clinton, diu que la decisió sobre la independència d’Escòcia és només dels escocesos.

Ara ha estat l’ex-president dels EUA, Bill Clinton, el que envia un nou avís a Espanya sobre el que pensen els països democràtics.

Davant 1.400 representants d’empreses i del primer ministre escocès, Alex Salmond, i al ser preguntat sobre el procés d’independència escocès, Clinton ha respost “Its a truly decission of the people of Scotland ( és veritablement una decisió del poble escocès).

Clinton ha instat al debat sobre la independència d’Escòcia, tot respectant els pros i els contres i sense enfrontaments, en relació al referèndum que està previst que se celebrarà al setembre de 2014.

Per ell la forma com Escòcia arribarà a la decisió sobre el seu futur, és tan important com la mateixa decisió. Clinton va demanar respecte en el tracte entre les parts. Així la gent que estan en costats diferents, es podran seure i parlar entre ells sobre el tema.

Així es va expressar Clinton, que també va dir que Escòcia ja té una identitat clarament definida.


http://araomai.cat/mes-avisos-a-espanya-lex-president-dels-eua-clinton-diu-que-la-decisio-sobre-la-independencia-descocia-es-nomes-dels-escocesos/