dimarts, 14 de maig del 2013

Sala i Martín deixa el PPC "en pilotes"

El diputat del PP, independentista frustrat, ha estat desmentit fil per randa en una brillant intervenció de Sala I Martín al programa “Versió RAC1”.


Sala i Martin, professor a la Pompeu Fabra i a Columbia (EUA) ha deixat sense arguments al portaveu del  PP i home de confiança de l'avui mediaticament desapareguda, Alicia Sánchez Camacho. Millo ha insistit aquest matí a RAC1 en que Espanya no està obligada a complir la disposició addicional tercera perquè el Tribunal Constitucional la va parcialment anul·lar, que els 8000 milions d'euros que ens deu Espanya venen a ser un invent de la Generalitat i que l'estat espanyol finança la Genaralitat. Sala i Martin ha desmentit Millo i ha assegurat que Espanya històricament inverteix molt menys a Catalunya que a la resta de l’estat, i que en els darrers 30 anys Espanya tant sols ha invertit el 8% del PIB de promig, és a dir, un veritable espoli continuat i premeditat. 
 
Malgrat tot, el TC no diu que no s’ha de complir

Segons l’economista el Govern Espanyol no compleix allò que signa, com diu Junqueras va amb el seu ADN. Per Sala i Martín, Espanya fa el que vol ho digui o no el TC.  “Però si ens deuen 30 anys d’inversions” ha dit Sala i Martín i ha etzibat en contesta al diputat popular, “els diners que avança el govern espanyol a Catalunya són els nostres calés que s’estan endeutant en nom nostre i que haurem de pagar amb molts interessos d’aquí uns anys”. “No són diners del senyor Millo, que no es faci l’heroi i es posi medalles”.