dimarts, 14 de maig del 2013

Espanya es passa les sentències del TC pel “forro”

En els últims tres anys l’estat espanyol ha incomplert 35 sentències del Tribunal Constitucional favorables a Catalunya


Fins ara sabíem per experiència que Espanya no compleix res del que promet o signa, ara podem afegir que, a més, les sentències del TC no tenen cap valor per Espanya i es passa les sentències del TC favorables a Catalunya pel “forro”. El  TC, és una institució polititzada i tronada que el Govern espanyol utilitza de cotilla permanent contra Catalunya, mentre  desobeeix alegrament les sentències que no li són favorables. El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al consell executiu ha denunciat que el govern espanyol ha incomplert 35 sentències del TC favorables a la Generalitat en els últims tres anys. Per Homs "Qui està en fals i qui s'ho hauria de fer mirar és el govern espanyol, pel que fa a compliment de les sentències del TC".  
La Generalitat ofereix suport al Parlament en la defensa jurídica de la declaració de sobirania, suspesa la setmana passada pel Constitucional


En relació a la suspensió de la declaració de sobirania Homs ha explicat que el Govern ha acordat que la resolució suspesa es va aprovar "en exercici de les legítimes potestats del Parlament  com a representant elegit democràticament pel poble de Catalunya".