dissabte, 11 de maig del 2013

Bon viatge Sr. Lara

Lara avisa que Planeta s'instal•larà a Sevilla si Catalunya s'independitza, és la seva manera d’agrair el que li ha donat Catalunya


José Manuel Lara ha decidit fer xantatge a Catalunya, sense oblidar que porta anys utilitzant els seus diners per insultar i mentir sobre el país que l’ha acollit. Tant sols cal llegir dia darrera dia el diari La Razón, del que és el propietari i màxim accionista, que no dubta en carregar contra Catalunya, la seva cultura i la seva llengua. Amb els seus diners inverteix per crear un ambient contra Catalunya, o sigui que ens insulta i ara ens amenaça amb un xantatge de la pitjor espècie per intentar guanyar allò que no pot guanyar a les urnes. El Sr. Lara insulta al poble de Catalunya, que s’ho pensi be, perquè els catalans no ens fa cap mena de por les seves lamentables amenaces. Bon vent i barca nova Sr. Lara. 
 
“La Razón” atia l’odi contra Catalunya i Lara, el seu propietari, reclama aturar la crispació

“No vull donar la raó a un o altre perquè ningú la té", va afirmar Lara en declaracions a la premsa abans d'oferir una conferència sobre emprenedoria al Cercle d'Economia, en què va criticar les postures crispades i electoralistes dels polítics – recordem que “La Razón” va demanar el vot per Sánchez Camacho en una de les seves portades- , i va retreure tant la llei Wert, que va qualificar de "inoportuna amb totes les forces i que no se sap a què ve", com l'animació a la desobediència civil dels partits majoritaris catalans en resposta a aquesta normativa i va alertar que si s'arriba a la desobediència civil "és molt greu" i tindrà uns costos que no es poden assumir, especialment en la situació actual de crisi; la mateixa estratègia de la por a que el PP ja ens té acostumats. 

2 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Bon dia madriz

Anònim ha dit...

b o i c o t
A
PLANETA>: lolín
bon vent i barca nova