dijous, 4 d’abril del 2013

Sánchez Camacho perd el temps


La líder del PPC aliena al procés sobiranista sense retorn que viu Catalunya demana als “barons” del PP que "no qüestionin Catalunya" en negociar el model de finançament


(ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha explicat aquest dijous al migdia que durant la reunió de la Junta Directiva dels populars espanyols celebrada a Madrid va demanar als líders autonòmics de la seva formació que "no qüestionin Catalunya" ni les propostes que es puguin fer alhora de negociar el nou model de finançament territorial. En aquest sentit, Sánchez Camacho va reclamar aquest dimecres als “barons” del PP fer un debat "sincer" on cada comunitat pugui "defensar legítimament la seva proposta" per poder arribar "entre tots" a un consens sobre un finançament "més just per tothom i amb elements asimètrics". 
 
Artur Mas i la majoria del poble de Catalunya, obsessionats per la independència

Per la líder popular "Al final, haurem de tenir tots un consens, però ara és hora de fer peticions legítimes des de cada comunitat autònoma", ha dit , i ha afegit que "És una oportunitat històrica per tots, i Artur Mas no ho està aprofitant perquè està obsessionat amb el seu deliri independentista", ha aprofitat per retreure.

"Mas no es pren seriosament l'oferta de Rajoy"

Segons Camacho, sembla que el president de la Generalitat "no es prengui seriosament" l'oferta del govern espanyol de negociar un nou model de finançament. "El que hem de fer és treballar en positiu i aconseguir un millor model de finançament", ha conclòs.