dilluns, 22 d’abril del 2013

La Caixa, Planeta, Grup Godó... ingressaran els seus impostos a la Generalitat?

Poder pagar els impostos a través de la Generalitat és un fet rellevant en el camí cap a l’estat propi, serà significatiu comprovar que fan les grans empreses del Lobby Puente Aereo


Malgrat que de moment els impostos estatals ingressats a la Generalitat s’hauran de  traspassar a la hisenda espanyola, la decisió del Govern català representa un pas important en el camí pel dret a decidir, representa la creació real de la hisenda pròpia, d’una de les estructures claus en tot nou estat. Pagar els impostos a la Generalitat permet a aquesta preparar-se per tenir una hisenda ben estructurada i preparada, permet tenir informació i agafar musculatura. Ara toca demostrar que existeix una majoria per l’estat propi i sobretot garantir que no solament els ajuntaments i les petites i mitjanes empreses paguin els impostos mitjançant la Generalitat, cal també que ho facin les grans empreses, seria imperdonable que La Caixa, Abertis, Grup Godó, Planeta o altres giressin l’esquena al Govern de Catalunya. 
 
El Govern necessita que paguem els impostos a la Generalitat

Si el gruix de pagaments va en augment començant pels ens públics i passant per les persones, les petites i mitjanes empreses i també les grans empreses, es bastirà una forta infraestructura d’estat que es clau per la futura Catalunya independent.

La Generalitat necessita reforçar i preparar una hisenda pròpia

Malgrat que de moment la Generalitat ha d’ingressar els diners a Madrid, ara és l’hora del compromís amb Catalunya, reforçant la Generalitat reforcem el país i posem en mans del Govern una nova eina de fortalesa, per això les airades reaccions de PSC, PP i C’s que veuen en aquesta situació un perill per les seves inquietuds de mantenir Catalunya dins d’Espanya.

Pagar els impostos a la Generalitat permet aquesta en un moment donat, un tancament de caixes

Aquesta és la gran preocupació que ha generat la proposta en el Govern Espanyol i segurament faran tot el que puguin per impedir-ho, pressionaran a les grans empreses per tal que no ho facin i buscaran les formules per tal de dificultar-ho, i és en aquestes circumstancies en que caldrà fer possible que la proposta de pagar els impostos a la Generalitat sigui un èxit.