diumenge, 7 d’abril del 2013

Èxit de la fira independentista itinerant Estelània

Centenars de visitants a la primera parada de la fira Estelània a Arenys de Munt amb més de 70 parades de productes i entitats


Centenars de persones han visitat aquest dissabte la primera fira independentista l'Estelània, a Arenys de Munt (Maresme). La iniciativa té caràcter itinerant i la primera parada s'ha fet al municipi que també va liderar l'inici de les consultes independentistes arreu del país. Més de 70 parades amb productes independentistes, des de complements clàssics com polseres, jocs, penjolls o samarretes, i altres de genuïns com corbates, perfums, cascs de moto,  packs per fer el 'gintònic català', ulleres, passaport i carnet català, roba d’esport, o barrertines de disseny, a més de les parades d’entitats, han atret l'atenció dels visitants. Podeu fer un tast de la fira a la galeria d'imatges del directe!cat.
 
Un Seat 600 tunejat amb estelades,  una atracció irresistible
Pocs dls assistents a Estelània han pogut resistir-se a fer-se una fotografia al volant del seat 600 pinta tamb un agran estelada, i al què no faltava cap detall independentista, ni a l’interior ni a la carrosseria.

Isona Pasola encoratja els assistents

La productora Isona Passola ha estat convidada a la fira on ha fet un parlament en l’acte d’inauguració, en el qual ha encoratjat a continuar lluitant per la independència. La productora ha explicat que el rodatge del seu últim treball, el documental 'L'Endemà', està previst que comenci el pròxim mes de juny.