divendres, 29 de març del 2013

Solidaritat s'empesca el Sometent 2.0

Crea una iniciativa de seguretat a Ruidellots de la Selva a través de Twitter, Facebook i WhatsApp

 

 

El Grup Municipal de solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Riudellots de la Selva impulsa una nova iniciativa en seguretat, el Sometent 2.0, que consisteix en la utilització de les noves tecnologies a través de la col·laboració dels veïns.

Aquesta iniciativa arriba després que l'equip de govern de l'Ajuntament va rebutjar la creació d'una comissió de seguretat i es basa en la utilització de tres plataformes digitals diferents i simultànies, Facebook, Twitter i WhatsApp, totes elles sincornitzades entre sí. segons els promotors de la idea, el Sometent 2.0 permetrà identificar sospitosos, especialment en zones més disseminades dels diferents veïnats de Riudellots i les granjes.

El Sometent 2.0 pren forma a twitter a través de l'usuari @somet_riude i el hagstag #Riudellots. A Facebook l'adreça a seguir és www.facebook.com/sometent.riudellotsdelaselva mentre que a WhatsApp cal enviar-ne un al número de telèfon 652 572 125 indicant nom i cognoms i zona de Riudellots de residència.

Totes les informacions que es considerin rellevants tan a efectes d'informació com a efectes d'eventuals procediments judicials, es compartiran amb el cos de Mossos d'Esquadra de l'Area Bàsica Policial de Santa Coloma de Farners.