divendres, 15 de febrer del 2013

Que la brutícia no ens tapi la llibertat

Estem perdent la batalla pel dret a decidir gràcies al joc brut de l’estat i de voler ser més papistes que el papa, mentre a Espanya la corrupció no provoca canvis, ni revoltes, ni derrotes electorals a Catalunya la corrupció ens pot acabar fer molt de mal en el nostre camí cap a l’estat propi.

No volem discutir si a Catalunya tenim corrupció, segur que ni ha, però molt menys i de molts menys importància de la que té Espanya i els seus partits majoritaris al llarg d’aquests anys de democràcia. Cal acabar amb la corrupció i cal separar les coses, la corrupció a Catalunya i a Espanya hauria de ser un motiu més per voler marxar d’Espanya i no ser una excusa per abordar-ho.

No tots són iguals, no tota la classe política és igual però la sensació de que en el cas de Catalunya s’aprofiten les corrupteles per fer decaure la voluntat majoritària dels catalans partidaris de l’estat propi comença a ser més que evident, desplegaments desmesurats, passamuntanyes,  banderes espanyoles, humiliació de funcionaris, filtracions interessades als mitjans de comunicació amics, tot es massa casual, tot per crear un esperit de corrupció latent que faci que la merda ens tapi el camí cap a la llibertat i a l’estat propi.

Si ens perdem entre la merda i no fem net no farem possible la voluntat majoritària del poble de Catalunya, tenim més que mai la guerra a dins de casa, més agents de la intel·ligència espanyola operant a casa nostra, ells ja estan en guerra i nosaltres encara ens perdem amb discussions entre nosaltres mateixos, no perdem el temps amb la merda, “anem per feina”.

http://directe.cat/277904