dijous, 14 de febrer del 2013

L'atleta Oscar Pistorius mata a trets la seva nòvia després de confondre-la amb un lladre

Malgrat que les circumstàncies del succés no són clares, aquesta seria la principal hipòtesi. Pistorius està sent interrogat per la policia sud-africana
Barcelona


L'atleta Oscar Pistorius està sent interrogat per la policia sud-africana després d'haver matat la seva nòvia a trets a casa seva, a Pretòria (Sud-àfrica). Pistorius, que corre amb dues pròtesis de fibra de carboni perquè de ben petit li van amputar les cames, hauria confós la seva nòvia amb un lladre i, segons ha informat la cadena Talk Radio 702 de Johannesburg, li hauria disparat diversos trets al cap i als braços. Malgrat que les circumstàncies del succés no són clares, aquesta seria la principal hipòtesi.
La policia ha confirmat la detenció d'un home de 26 anys després d'haver trobat una dona morta a la casa de l'atleta sud-africà. Malgrat que el portaveu de la policia Katlego Mogale no han volgut donar-ne més detalls, i tampoc no ha confirmat que l'arrestat sigui Pistorius, sí que ha explicat que han trobat una pistola de 9 mil·límetres al lloc dels fets, a la casa de l'atleta. Pistorius té 26 anys.
Sud-àfrica té una de les taxes més altes del món de crims violents, i un elevat percentatge de ciutadans tenen armes a casa amb el pretext de l'autodefensa.


http://www.ara.cat/esports/Latleta-Oscar-Pistorius-despres-confondre-la_0_865713520.html