dilluns, 25 de febrer del 2013

Junqueras guanya la partida a Pedro J. Ramírez


El director d’El Mundo va voler presentar Junqueras com un il•luminat en l’entrevista que li va publicar divendres passat, però el tret li va sortir per la culata


El director del El Mundo va deixar clares les seves intencions sobre el què volia aconseguir publicant l’entrevista de Salvador Sostres a Oriol Junqueras. "Bdia. Junqueras després de la seva pujada demoscòpica equipara Cat amb Cuba, Portugal i ¡Holanda! Artur guanyarà el premi al ximple contemporani ", piulava Ramírez des del seu compte a Twitter, i afegia: " Quan vaig llegir –l’entrevista- vaig pensar: 'La mare de Déu, aquest tio està com les maraques de Machín ". La lectura de l’entrevista però va ser ben diferent, el discurs desacomplexat del republicà i el pes dels seus arguments van fer trontollar els fonaments de l’espanyolisme,  i la caverna mediàtica espanyola no perdona a Pedro J. Ramírez haver servit en safata de plata un altaveu a Junqueras.
 
unqueras, un “boig” massa lúcid

L’entrevista al líder d’ERC va somoure la caverna mediàtica que la va veure com una agressió i una ofensa a Espanya que Pedro J. es podia haver estalviat. El columnista del diari ABC, tertulià d’”El gato al agua”, i membre del Foro Ermua, Hermann Tertsch, recriminava al director de El Mundo l’entrevista en una piulada al seu Twitter deia: "Donar portada sencera a l'onanisme de Junqueras i la seva ofensa gratuïta a Espanya és una irritació afegida que @ pedroj_ramirez ens va poder estalviar", i assenyalava que considerava excessiu el desplegament i acusava al director d’El Mundo de donar suport a l’agressió en una altra piulada: "Sabem molt bé el que pensa aquest tio. Donar-li lloc per emporca-ho tot des de la portada era innecessari”.