dimecres, 13 de febrer del 2013

El sospitós lapsus de Sánchez Camacho

Camacho recupera la memòria i ara assegura que va instar a l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola a denunciar el cas, i anuncia que denunciarà l'empresa que la va espiar


Després que el president Artur Mas hagi reclamat a la líder popular que presenti una demanda per les presumptes escoltes que l'afecten, la presidenta del PPC, ha dit que denunciarà l'empresa 'Método 3' i que es reserva l'opció d'emprendre accions legals contra aquells que l'acusin d'encobriment, perquè segons ella, “en tot moment” va recomanar a Victòria Álvarez que denunciés el cas a la fiscalia anticorrupció. Aquest dilluns però la versió de Camacho era diferent, i va assegurar no recordar quin va ser el contingut exacte de la conversa amb l’exparella de Pujol. "Com a jurista que sóc li devia dir que aquestes coses les havia de denunciar” va dir Camacho. 


Camacho passa de les vaguetats de dilluns a la clarividència de dimecres per foragitar el possible encobriment d’un delicte

Sobre la reunió amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, la presidenta del PPC, dilluns va assegurar que va ser una conversa informal i amb "moltes vaguetats". "Hi ha moltes persones que es posen en contacte amb dirigents polítics i en dinars de treball ens expliquen coses amb o sense fonament", ha justificat Sánchez-Camacho, que diu no recordar exactament quin va ser el contingut exacte de la conversa. "Com a jurista que sóc li devia dir que aquestes coses les havia de denunciar però repeteixo que l'única persona que podia fer-ho era la persona afectada i no jo, que no sé ni el seu DNI", va ressaltar la presidenta del PPC, que sí ha reconegut que "fa uns mesos" un mitjà de comunicació li va informar que tenia en el seu poder el contingut de la conversa.


Camacho presentarà aquest dimecres dues denúncies. Una davant la policia perquè investigui aquestes escoltes il·legals, i una altra davant dels jutjats contra l'empresa d'espionatge per haver vulnerat el seu dret a l'honor i a la intimitat.