diumenge, 10 de febrer del 2013

El mapa de la Catalunya més lliure

Catalunya ja compta amb 200 municipis declarats territoris catalans lliures i 648 associats a l’AMI, malgrat la delegada del govern espanyol, Llanos de Luna


Després que el setembre de 2012 el ple de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló es declarés el municipi “territori català lliure", 200 municipis a Catalunya han aprovat iniciatives similars, prop del 20% dels 947 municipis de Catalunya, que acullen a 1.200.000 habitants. Per la seva banda l'Associació de Municipis per la Independència AMI  ja compta amb 648 municipis associats i  34 ens entre consells comarcals, diputacions i ens autònoms. Pel president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal,  l'aprovació de mocions sobre territoris catalans lliures "és una reacció després de la Diada de l'11 de setembre. Hi ha un auge de l'independentisme i, encara que des de Madrid s'està en contra del sobiranisme, aquí els ajuntaments diuen prou ".
 
L’AMI estudia com fer front als atacs de Llanos de Luna

Des que va arribar a la delegació el govern espanyol Llanos de Luna s’ha destacat pel seu afany de controlar Catalunya i per l’obsessió d’imposar la bandera espanyola. En aquest sentit, el proper 15 de febrer, durant l’Assemblea General de l’AMI que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú, Vila d’Abadal ha anunciat que es prendrà una decisió sobre com donar suport als municipis que són portats als jutjats per no tenir la bandera espanyola o per haver-se declarat lliures i sobirans.


http://directe.cat/276673