dissabte, 12 de gener del 2013

Més militars volen mà dura contra els «reyezuelos separatistas»


L'AME recorda que els "governs espanyols no han tingut mai pebrots d'aturar el separatisme insadollable". "El centre dreta espanyol no té el que cal... per frenar-lo", assegura el Coronel Enrique Domínguez Campos que apunta els "assassins de Terra Lliure" com uns dels instigadors del procés català

 

 
Una fotografia de la portada de la Revista Militares Foto: MdD

Nova canonada dels nostàlgics militars contra el procés sobiranista obert a Catalunya. Un enèsim missatge amb to d'amenaça a través d'un escrit al número d'aquest mes de la revista Militares, la publicació d'una de les associacions de militars més actives, l'AME, l'Associació de Militars Espanyols.

En aquest escrit, el coronel d'Infanteria Enrique Domínguez Martínez Campos, diplomat en Estat Major i ara a la reserva, signa un reportatge opinatiu titula "Enhorabuena, Sr. Ministro". Una crònica amb la que mostra plena adhesió a la voluntat del ministre espanyol d'Ensenyament, José Ignacio Wert, "d'espanyolitzar els alumnes catalans".

El coronel, que defensa a capa i espasa el ministre, carrega contra els "reyezuelos separatistas" que "s'han inventat la seva història nacional". Titlla el separatisme català de "excrescència minoritària" amb el suport dels "assassins de Terra Lliure" i emparat en les "burrades de TV3" o en la "befa contínua a les Forces Armades".

Una situació que el coronel considera "inaguantable" malgrat que alguns bategin l'efervescència independentista com una "escuma". L'alt oficial reclama mà dura al govern de l'Estat per "aplicar la llei amb totes les seves conseqüències" de manera "precisa i urgent" per "retirar l'escuma de la paella perquè no es rosteixi Espanya".

"Els governs espanyols no han tingut mai pebrots d'aturar el separatisme insadollable", sentencia el Coronel que emplaça a Mariano Rajoy ha fer el pas. "El centre dreta espanyol no té el que hauria de tenir..." per aplacar el "socialseparatisme".