dijous, 10 de gener del 2013

Marta Llorens, d'Unió, sobre el cas Pallerols: “Som seriosos encara que costi d'entendre”


La portaveu d'UDC no descarta que Duran i Lleida “surti davant els mitjans més endavant” per parlar del cas Pallerols

Admet entendre “la inquietud” que pot generar la resolució judicial del cas entre la ciutadania, però insisteix que ja es van depurar responsabilitats fa vint anys amb diverses dimissions

10/01/13 09:41 - barcelona - Redacció


La portaveu d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Marta Llorens, ha reiterat aquest dijous que Josep Antoni Duran i Lleida no dimitirà arran del cas Pallerols i ha assegurat a RAC 1 entendre la “inquietud” que pot generar la resolució del cas Pallerols per malversació de fons públics. “Som seriosos encara que costi d'entendre”, ha assegurat Llorens, que també ha afirmat, en declaracions a Catalunya Ràdio: “La petició de dimissió de Duran és una constant en la classe política catalana. N'estem molt acostumats i no cedirem davant allò que considerem que és correcte”.

Sobre el silenci de Duran, Llorens ha lamentat que ella, com a portaveu, no pugui surti a valorar un cas com aquest enlloc de Duran. “Som un partit petit i no se'ns coneix”, però “per què ha de sortir Duran a donar explicacions i no la portaveu?”, s'ha preguntat. Amb tot, Llorens no ha descartat que Duran “surti més endavant” davant dels mitjans de comunicació a valorar la resolució del cas Pallerols.
Llorens ha reiterat que Unió només és “responsable civil” i que no hi ha hagut “finançament irregular del partit”. A més, ha tornat a recordar que fa vint anys ja es van depurar responsabilitats i ja hi va haver “diverses dimissions”, entre les quals la del president del comitè d'Unió i la del secretari d'Organització del partit, a més d'altres, algunes de les quals, ha dit, després “no han tingut culpabilitat”.
Darrera actualització ( Dijous, 10 de gener del 2013 11:23 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/609190-marta-llorens-dunio-sobre-el-cas-pallerols-som-seriosos-encara-que-costi-dentendre.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui