dissabte, 12 de gener del 2013

Espanya dona mes prioritat a la bandera de Gallifa que a pagar els deutes amb Catalunya : Llanos de Luna surt de l'estat de xoc i contraataca Gallifa


La Delegada del Govern espanyol ha ordenat a l'Advocacia de l'Estat interposar una demanda judicial contra l'Ajuntament de Gallifa pel cas de la "bandereta de pam"


La formula de l’ajuntament de Gallifa per capejar la llei de banderes amb una “rojigualda” de pam onejant en solitari, va deixar en estat de xoc la delegada del Govern espanyol, Maria de los Llanos de Luna, que hores després va reaccionar anunciant una demanda perquè considera que l'opció adoptada no dóna un estricte compliment a la Llei de Banderes, ja que segons la delegada, la norma indica que, quan els ajuntaments utilitzin les seves pròpies banderes, ho faran al costat de la bandera d'Espanya, que ocuparà sempre lloc destacat, visible i d’ honor, i que la bandera d'Espanya ocuparà un lloc preeminent i de màxim honor i serà la més grossa.

Gallifa, un mal son per Llanos de Luna; però n’hi ha molts més

L'Ajuntament de Gallifa, es va declarar insubmís fiscal l'octubre passat i va anunciar que deixaria de pagar l'IRPF dels seus treballadors a l'Agència Tributària espanyola, Gallifa també va aprovar una declaració d'independència declarant-se territori català lliure i sobirà, i als seus veïns, moralment lliures de lleialtat a la Corona borbònica als seus símbols, i ara instal·la una bandera espanyola de la mida d'un pam per complir la llei. A més Gallifa fomenta l’estalvi perquè la bandereta té un cost de 2 euros i va ser comprada en un quiosc de Les Rambles de Barcelona. A la façana de l'Ajuntament de Gallifa hi onejaven fins ara la bandera del poble, la senyera i l'estelada. Per poder complir el requeriment, l'alcalde ha fet treure les tres banderes de la façana i les ha col·locat en tres pals ubicats a la Plaça de l'Ajuntament. Paral·lelament, ha penjat la bandera espanyola de la mida d'un pam a la façana de l'edifici consistorial, just a sota de la inscripció "Casa de la Vila".