dijous, 17 de gener del 2013

El Màlaga sorprèn (2-2)

El Barça s'haurà de jugar a la Rosaleda la classificació per a les semifinals de la Copa

Puyol, després de marcar el segon gol del Barça. Foto: FCB

El Màlaga ha sorprès el Barça al Camp Nou aconseguint un empat en l'anada dels quarts de Copa (2-2). El resultat ho deixa tot obert i obligarà els blaugranes a jugar-se la classificació a la Rosaleda el proper dijous en el tercer partit entre catalans i andalusos en onze dies.

El Barça ha començat el partit tal com va acabar el de Lliga a Màlaga. Domini abassegador de la pilota i anant sense reserves cap a la porteria rival. De fet, en els primers minuts els blaugranes s'haurien pogut avançar amb una vaselina de Thiago després d'una combinació amb Messi a l'interior de l'àrea i amb un xut d'Alexis que ha fallat a porteria buida –el xilè sembla que continua maleït-.

Malgrat perdre l'empenta inicial els homes de Tito Vilanova han continuat monopolitzant la pilota. Tanmateix, ha estat el Màlaga el que s'ha avançat al minut 25 en una jugada desgraciada. Pinto ha cedit a Thiago la pilota i l'hispanobrasiler ha rebut d'esquena a la frontal de l'àrea sense veure que tenia ben aprop Iturra. El jugador xilè ha robat l'esfèrica i ha afusellat el porter titular de la Copa.

El 0 a 1 ha motivat el Barça i especialment un Messi que avui ha ofert les seves quatre pilotes d'or a l'afició. Al minut 28 ha realitzat una cavalcada per la banda dreta de l'atac que ha tallat inicialment Weligton però la insistència del millor jugador del món li ha permès robar la pilota i aconseguir l'empat. Un minut després el Barça ha completat la remuntada amb un còrner servit per Thiago que Puyol ha rematat acrobàticament aconseguint el 2 a 1. El Barça hauria pogut marcar el tercer abans del descans amb una internada d'Iniesta i, de nou, amb un Alexis que no ha aconseguit marcar una centrada franca. Això sí, la darrera oportunitat l'ha tingut al descompte un Buonanotte que ja havia marcat al partit de Lliga.

A la represa el Barça ha sortit més adormit i ha vist com el Màlaga poc a poc es creia la possibilitat de sortir del Camp Nou amb un bon resultat. De fet, la millor oportunitat l'ha tingut Seba en una rematada de volea que ha aturat Pinto al minut 67. Els blaugranes, que perdien moltes pilotes al mig del camp, han vist com es quedaven amb superioritat després que Monreal tirés a terra Pedro quan es quedava sol amb Kameni. Tot i jugar 15 minuts amb deu jugadors el Màlaga s'ha defensat perfecte i, a més, ha aconseguit l'empat al 89 després que Camacho hagi rematat una falta centrada per Duda.