dijous, 17 de gener del 2013

Atacs a La Razón, segons ells, per tenir un director català!


És un dels arguments de pes del diari per explicar els atacs que rep dels seus col•legues de la caverna mediàtica en la guerra que han iniciat pel nínxol d’audiencia


Paco Marhuenda, director de La Razón, crític incombustible del “victimisme català”, i famós per aixecar passions amb les seves portades, des de fa uns dies es noticia diària als digitals de la caverna madrilenya que l’acusen d’haver estat implicat en un cas de corrupció que li va valer el ser apartat del PP - recordem que va ser cap de gabinet de Rajoy quan aquest era ministre d'Administracions Públiques-, de dirigir un pamflet de propaganda del PP i de ser un aprofitat sense principis obcecat amb la pela. Per defensar-se dels atacs dels mitjans del seu gènere i espècie ha tret el Sant Cristo gros - el seu articulista estrella, que les males llengües diuen aguanta el diari-, Alfonso Ussía,  per fer una autodefensa de La Razón.
 La Razón "cabreja com a mones els antisistema i a la dreta troglodítica" i provoca nàusees a molts catalans
 
Ussía en un article d’aquest dimecres titulat “Mi periódico” explica perquè La Razón “cabreja com a mones a l’esquerra antisistema i a la dreta troglodítica” i fa servir dos arguments. El primer fa referència als seus principis,  i per aquest ordre assenyala: falta de por a la veritat, respecte als seus opinadors, la defensa a ultrança d’Espanya, la corona, la constitució, l’humanisme cristià, el lliure mercat, els valors de les forces armades, de les víctimes del terrorisme, i de la culminació del projecte europeu –per aquesta banda també cauen subvencions-. El més impactant però és el segon argument,  que és el fet d’estar dirigit i administrat per catalans. Diu Ussía, “m'atreveixo a recordar que La Razón és un diari nacional, amb seu a Madrid, administrat, llevat de Santiago Barreno, i dirigit per catalans.”.

Apa, i qui tingui fetge que l’aguanti a les tertúlies de can Basté a RAC1 insultant la intel·ligència humana, parlant del victimisme dels catalans i de la corrupció a l’oasi català.