dilluns, 17 de desembre del 2012

Sánchez-Camacho avisa que un pacte entre CiU i ERC empitjorarà l'economia catalana (bla bla bla...)



Sánchez-Camacho avisa que un pacte entre CiU i ERC empitjorarà l'economia catalana

La líder del PP de Catalunya assegura que el nou govern vol pujar gairebé 12 impostos i tornar a posar el de successions

Segons la popular, “els catalans ja tenen força pressió per l'increment d'impostos que ha hagut de fer el govern estatal”

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho Foto: MANEL LLADO.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns que un eventual pacte entre CiU i ERC per garantir la governabilitat serà “perjudicial” per a l'economia catalana perquè aquests partits pretenen pujar impostos “per pagar estructures d'estat”, que al seu parer, ja estan prou dimensionades a Catalunya. Concretament, i en declaracions a Catalunya Ràdio, Camacho ha asseverat que, de produir-se l'acord entre les dues formacions, s'estaria davant d'un govern “feble, inestable i presoner” d'ERC, qui serà, segons la seva opinió, qui marqui els temps, les formes i l'agenda d'una legislatura que ha qualificat d'incerta.

Camacho ha assegurat que existeix una “gran preocupació” dels catalans per un acord entre CiU i ERC, perquè, segons ella, vol augmentar la pressió fiscal i només té en ment la data de la consulta d'autodeterminació en un moment en què Catalunya està en una situació financera greu. “Els catalans ja tenen força pressió per l'increment d'impostos que ha hagut de fer el govern estatal”, ha argumentat Sánchez-Camacho, perquè “ara vingui un altre govern a pujar més els impostos”. La líder catalana del PP ha detallat que el nou govern vol pujar gairebé 12 impostos i tornar a posar el de successions.
Sánchez-Camacho ha reiterat que el seu partit no vol que Catalunya emprengui un camí de “ruptura” sinó que aposti per la responsabilitat, i que “la realitat és que s'han de pagar les factures que, en aquests moments, està pagant Espanya”. Així, ha lamentat la poca influència d'UDC en la línia ideològica de CDC i les “contradiccions” del líder democratacristià, Josep Antoni Duran, en aspectes com la consulta.
Darrera actualització ( Dilluns, 17 de desembre del 2012 11:02 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/603249-sanchez-camacho-avisa-que-un-pacte-entre-ciu-i-erc-empitjorara-leconomia-catalana.html