dissabte, 29 de desembre del 2012

L'Espanyol torna als entrenaments i Collet diu que intentaran reforçar l'equip al gener|| El president de l'Espanyol, Joan Collet, admet que la prioritat és reforçar la part ofensiva




Aguirre ha citat els jugadors a les 7 de la tarda per tornar a la feina.
 Aguirre ha citat els jugadors a les 7 de la tarda per tornar a la feina. 
 
Convuls institucionalment, complicat econòmicament, decebedor esportivament... Fet i fet, el 2012 no ha estat un bon any per a l'Espanyol, però Joan Collet no s'espanta. El primer president executiu de la història del club hi té una dedicació exclusiva, i la primera màxima passa per no deixar que l'Espanyol perdi la categoria. En una entrevista concedida a TV3 ha afirmat que "no em plantejo la possibilitat de baixar a Segona. Estem en contacte dirari amb Òscar Peraranu i Javier Aguirre per reforçar l'equip fins on ens ho permeti l'economia".Pel que fa a Javier Aguirre, total confiança en ell. I Collet té mil i una raons per creure-hi: "Hi confio per la seva experiència i el curriculum que té. També pel seu missatge postiu tant de cara al vestidor com per al soci".

Que el 2012 hagi estat un any difícil no implica aspirar al màxim de cara a l'any vinent. Collet ho té clar: "Al 2013 li demano tranquil.litat i objectius més ambicisos en l'àmbit esportiu".

I tot plegat s'ha de traduir en un estadi de Cornellà-el Prat que respiri alegria. L'afició ha de ser més protagonista que mai.

http://www.esport3.cat/noticia/2025141/esports/LEspanyol-torna-als-entrenaments-i-Collet-diu-que-intentaran-reforcar-lequip-al-gener








Joan Collet admet que la prioritat és reforçar la davantera (Foto: Reuters)
 Joan Collet admet que la prioritat és reforçar la davantera (Foto: Reuters)
 
El president de l'Espanyol Joan Collet ha assegurat que al mercat de fitxatges d'hivern "reforçar la part ofensiva de l'equip és la prioritat" i ha concretat que els tècnics parlen "d'un davanter centre i un jugador de banda", que no arribarien, segons ell, abans de la primera setmana de gener.

En el capítol de sortides, el màxim mandatari, en la mateixa entrevista al programa de televisió Pericosonline, ha descartat sorpreses: "Oficialment no ha arribat res. A més, l'oferta hauria de ser molt, molt bona perquè se n'anés algú. Però en la posició en la qual estem no podem vendre molt", ha dit.


Joan Collet s'ha mostrat molt satisfet amb la labor del nou entrenador, Javier Aguirre, al capdavant de l'equip: "Els resultats i la pilota són els que manen i estic content. Ara noto que tots anem a una, ens hem posat les piles pensant en la salvació de l'Espanyol al final de temporada", ha afirmat el president.

En cas que l'equip baixés a Segona, el dirigent comprendria que el soci demanés un canvi de cicle. "El meu futur el decidiran els accionistes però jo no m'ho he plantejat. Crec que el normal seria que, si això passa, sorgís una altra alternativa", ha comentat el mandatari blanc-i-blau.

D'una altra banda, Collet ha avançat que assistirà al partit contra el Barcelona del Camp Nou el 6 de gener, contràriament al que havia fet els últims anys: "Són dos partits que saps que en condicions normals pots perdre, per això no hi anava. Ara, com a president, hi he d'anar, però seran dues hores molt llargues", ha comentat.

http://www.esport3.cat/noticia/2024873/futbol/El-president-de-lEspanyol-Joan-Collet-admet-que-la-prioritat-es-reforcar-la-part-ofensiva