diumenge, 2 de desembre del 2012

Golejada de rècord

El Barça guanya l'Athletic de Bilbao per 5 a 1, amb gols de Piqué, Adriano, Cesc, Ibai i dos de Messi

Amb aquesta victòria, l'equip blaugrana certifica el millor inici de Lliga de la història

Messi, perseguit per Ramalho Foto: REUTERS.
1
El FC Barcelona ha certificat el millor inici de Lliga de la història desprès de guanyar aquest dissabte a al tarda el partit que s'ha disputat al Camp Nou contra l'Athletic de Bilbao per 5 a 1, amb gols Piqué(22'), Adriano (45'), Cesc (57'), Ibai (65') i dos de Messi (25' i 70'). Aquest Barça de rècord ha aconseguit superar tots els partits de lliga, exceptuant el derbi amb el Reial Madrid que va acabar amb empatat.
L'entrenador del Barça, Francesc Tito Vilanova, ha presentat una alineació amb la única sorpresa de situar Iniesta a la banda dreta de l'atac, i deixant David Villa a la banqueta. Així doncs, Valdés ha jugat a la porteria; Adriano, Piqué, Mascherano i Alba, a la defensa; Xavi, Busquets i Cesc, al mig del camp; i Pedro, Messi i Iniesta, a la davantera.
El primer gol del partit l'ha marcat Piqué, després d'aprofita una pilota morta a l'interior de l'àrea petita a la sortida d'un corner. Tres minuts més tard ha arribat el segon. Xavi ha enviat una magnífica assistència a l'espai, que Messi, davant la sortida de Irazor, ha picat suaument la pilota per damunt del porter. Amorrebieta, en el seu intent per treure-la, ha acabat d'introduir la pilota al fons de la porteria.
Quan tot semblava que la primera part acabaria amb aquest resultat, Adriano ha etzibat un fort xut des de l'interior de l'àrea que ha suposat el tercer gol blaugrana. El partit, doncs, ja estava sentenciat.
Als pocs minuts de la represa, Cesc ha marcat a plaer el quart gol del partit, després d'una magistral passada d'Iniesta.
Amb aquest resultat, el Barça ha baixat la intensitat del seu joc i el Bilbao ho ha aprofitat per marcar el gol de l'honor. Una gran passada en profunditat de Iturraspe, ha permès Ibai plantar-se sol davant del porter blaugrana, Victor Valdés, i superar l'u contra u.
Tot i la falta d'intensitat, cinc minuts més tard el Barça ha tornat a marcar. Messi ha recollit una centrada de Pedro a l'interior de l'àrea per etzibar un fort i col·locat xut amb la cama dreta que Iraizor no ha pogut fer res per aturar la pilota.
Amb els dos gols d'avui, el jugador argentí del Barça ja porta vuitanta-quatre gols aquest 2012 i se situa a només un gol d'igualar l'alemany Muller com a màxim golejador en un any natural. Messi, però, ha igualat aquesta nit el rècord del mític davanter César com a màxim golejador del Barça a la lliga.
Amb aquest resultat, el Barça pressiona els seu immediat perseguidor al capdavant de la classificació de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, que aquesta nit juga a l'estadi Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.
Darrera actualització ( Dissabte, 1 de desembre del 2012 22:20 )