dissabte, 3 de novembre del 2012

(Las xorrades de La Bocaxoxo) Camacho 'espanta' ara els llatinoamericans

La líder de PPC diu que en cas d'independència perdrien "la doble nacionalitat"




 Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PPC, ha alertat la comunitat hispanoamericana que en cas d'independència de Catalunya perdrien "la doble nacionalitat". Camacho, un acte amb la Plataforma Hispanoamericana de Catalunya, ha considerat que "tots els tractats internacionals d'Espanya amb els països hispanoamericans, que donen dret a la doble nacionalitat, deixarien de tenir validesa".

També ha explicat que "si CiU aconsegueix la majoria absoluta, portarà a terme un procés de separació que no només implicaria la sortida de la UE i el empobriment de Catalunya. Deixaria sense validesa els tractats internacionals que permeten que en les pensions en els països d'origen es contemplin les cotitzacions a la Seguretat Social espanyola".

És per això que ha afegit que "seguir a Espanya és la garantia que el fruit del vostre treball no es perdi". Segons la candidata del PPC, "si Catalunya se separa d'Espanya, deixarà de ser la terra plural i d'acollida que és ara".

La líder del PP català ha considerat a més que els immigrants procedents de Llatinoamèrica són un exemple de sentiments compartits perquè "estimen al seu país d'origen, a Espanya, el seu país d'acollida ia Catalunya, la terra on realitzen el seu projecte de vida".