dilluns, 26 de novembre del 2012

El resultat de CiU qüestiona TV3


L'equip directiu ha impulsat un 'gir sobiranista' a la cadena


L'equip directiu de la CCMA 

 
El resultat electoral de CiU -amb la pèrdua de 12 escons- planeja també sobre l'equip directiu de la CCMA. D'una banda perquè l'actual equip directiu nomenat a proposta de CiU, el president de la CCMA, Brauli Duart; el director de TV3, Eugeni Sallent; i el de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, han hagut de sentir durant tota la campanya crítiques pel tractament informatiu de la federació nacionalista.

El passat 15 d'octubre, el portaveu adjunt del PPC, Santi Rodríguez, va acusar TV3 de convertir-se en “la televisió al servei del candidat Mas”. Mas va ser entrevistat aquell dia a Els matins i, dies abans, a l'Àgora. A més va fer declaracions el diumenge anterior des de Tarragona, durant la XXIV edició del concurs de Castells, i des del camp del Barça.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va declarar per la seva banda el 3 novembre que “Mas està posant els mitjans públics al servei de CiU al més pur estil populista d’Hugo Chávez” i va afegir que “CiU no fa precampanya perquè la precampanya la paguem tots amb una despesa d’1,8 milions d’euros en suports publicitaris en mitjans de comunicació i 271.000 euros de producció”, en referència a l’anunci ‘Jo vaig votar’, que va suspendre la Junta Electoral.
Les crítiques no anaven tant pels programes informatius, que estan pautats pel CAC, sinó per alguns programes d'entreteniment de la cadena com el 'Divendres', un 'Trenta minuts' sobre la independència o el programa sobre el dret a decidir a 'Parlament', entre d'altres.
CiU també havia de fer front, a partir del gener, a la reestructuració dels mitjans de la CCMA, que ha romàs congelada durant la campanya electoral, però la manca de majoria absoluta deixa el Govern en una mala situació.

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Fins que no han fet fora a Solidaritat Catalana no han parat esperem a partir d'ara torni el joc net