dimecres, 3 d’octubre del 2012

Carles Puyol, entre 6 i 8 setmanes de baixa

El defensa blaugrana es va lesionar durant el partit de la Lliga de Campions que es va jugar ahir i pateix una luxació del colze esquerra

El jugador passa la nit a l'Hospital de Barcelona en observació

03/10/12 11:13 - barcelona - Redacció

Carles Puyol ha penjat aquest imatge al Twitter Foto: CARLES PUYOL.

El capità del Barça, Carles Puyol, estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa per la luxació al colze esquerre que es va fer durant el partit de la Lliga de Campions que l'equip blaugrana va jugar ahir a l'estadi de Luz contra el Benfica, segons ha informat TV3. Amb aquest diagnòstic quedat totalment descartada la presència del central blaugrana pel partit que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou contra l'etern rival, el Reial Madrid.
Puyol es va lesionar a la segona part quan va caure fortuïtament sobre el colze esquerra quan intentava rematar amb el cap un corner centrat per Xavi. Immediatament va ser substituït per Song.
En un comunicat emès pel club, explica que el jugador se li va reduir la luxació mitjançant anestèsia i posteriorment se li va immobilitzar la zona. Un cop l'equip blaugrana va arribar a Barcelona, el jugador es va dirigir a l'Hospital de Barcelona, on ha passat la nit en observació. Al llarg del dia d'avui se li faran proves per saber l'abast exacte i marcar el tractament a seguir. Segons TV3, no es descarta que el jugador haig de passar per la sala d'operacions.
Aquesta és la tercera lesió que pateix Carles Puyol aquest any.
Darrera actualització ( Dimecres, 3 d'octubre del 2012 11:15 )