dilluns, 26 d’agost del 2013

El PSC cava més profunda la seva tomba

26 d'agost de 2013 12:00 h

La directiva del PSC aguditza la crisi interna dels socialistes amb ferotges crítiques als opositors interns.


El secretari d'acció política del PSC, Antonio Balmón, defensa que al PSC hi sobra gent. A través d'un article que publica El Periódico, Balmón argumenta que aquestes persones no sobren per les seves idees sinó perquè són "professionals del soroll sense cap rellevància actual que són utilitzats per fer grinyolar i desorientar" les posicions del partit”, Sobren, segons Balmón, els que "s'ofeguen en la seva vanitat" i han canviat "el nosaltres pel jo", els que "sobreviuen no per la seva lucidesa sinó per les crítiques contínues que donen munició a l'adversari". A més, en l'article, Balmón es refereix a Joaquim Nadal, Marina Geli i Àngel Ros com a "professionals de la polseguera". 
 
Balmón reclama el dret a existir del PSC mentre s'oblida que  milers dels seus votans, militants i molts càrrecs electes seran a la Via Catalana

El dirigent del PSC avisa als opositors interns: “Al PSC l’hora del pati fa temps que se li ha acabat; la tornada a l’aula implica acció i una veu comuna. Per això, aquesta manera de fer d’alguns destil·la en alguns casos absència de reconeixement de la legitimitat de ser”. “És curiós o contradictori que mentre es reclama el dret a decidir, alguns, des de dins i des de fora, intenten negar-nos el dret a existir. I això té poc d’èpic i molt de sinistre”, conclou Balmón.