dilluns, 26 d’agost del 2013

El PP amenaça Catalunya: "Si algú vulnera la llei, haurà de patir les conseqüències"


26/08/2013 
Dret a decidir

El sotssecretari d’Organització dels populars adverteix que “la consulta és absolutament il·legal”


Nerea Rodríguez
El sotssecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano imputado en el caso Gurtel

El sotssecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha amenaçat avui Catalunya assegurant que, sobre el tema de la consulta i la independència de Catalunya, "cal donar la resposta de la llei i la resposta de l'Estat de Dret", i ha recalcat que des del Govern del PP "defensaran" la seva aplicació, destacant que "si algú la vulnera, haurà de patir les conseqüències" .

A més, ha assegurat que la consulta és "absolutament il·legal” i que “no té cap sentit", anticipant d’aquesta manera la resposta que el president espanyol, Mariano Rajoy, donarà a la carta enviada pel president català, Artur Mas, sobre la consulta.

En una entrevista a Onda Cero, Floriano ha argumentat que "si a mi em volen tallar la mà, jo que sóc un senyor de Càceres, vull opinar sobre el fet que em vulguin tallar la mà", ha subratllat i ha manifestat que CiU "està fent un mal favor" als catalans.

En aquest sentit, ha dit a més que CiU "està governant no per intentar resoldre els problemes que tenen els catalans" sinó per resoldre els problemes que tenen "ells en la seva acció de govern", assenyalant que "estan en una permanent fugida cap endavant".