dilluns, 26 d’agost del 2013

Espadaler: "Si fracassa la Via Catalana fracassa el dret a decidir"

Dret a decidir

El conseller d'Interior no concreta si Unió assistirà a la Cadena Humana i pressiona Rajoy: "La resposta a la carta no pot dilatar-se eternament"


Lluís Goñalons

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler
El president del consell nacional d'UDC i conseller d'Interior, Ramon Espadaler ha tornat a demostrar que està pel Dret a decidir. En aquest sentit, ha volgut vincular la Cadena Humana del pròxim 11 de setembre amb aquesta norma. Espadaler ha anunciat a 'El Matí de Catalunya ràdio' que "si fracassa la Via Catalana, fracassa el Dret a Decidir".
El conseller d'Interior, Ramon EspadalerEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler

El dirigent d'UDC ha declarat que no assisitirà a la Cadena Humana del pròxim 11 de setembre "no perquè no vulgui", sinó perquè està "de guàrdia" exercint el seu càrrec com a conseller d'Interior vetllant per la seguretat de la Via Catalana cap a la Independència. De les paraules del conseller català sobre la cadena humana n'ha trascendit que ha d'aglutinar el màxim nombre de persones i ha pronosticat que serà "tot un èxit". En la mateixa línia ha aplaçat, a la pròxima reunió d'Unió, la decisió de si el seu partit hi participarà.

"Les cartes s'han de respondre"

"El Dret a Decidir el tenim pel sol fet de ser una nació. Altra cosa és que poguem exercir-lo", ha criticat. Tot seguit ha instat el president espanyol, Mariano Rajoy, a respondre la missiva remesa per Artur Mas demanant-li que autoritzi la celebració d'una consulta a Catalunya. Això, ha dit, donaria a Espanya "solidesa internacional".

"Les cartes s'han de respondre. Per escrit i des de presidència. La resposta no es pot dilatar indefinidament", ha sentenciat el conseller qui ha declarat que si no es dóna el vistiplau a la possiblitat de fer la consulta se seguiran "altres alternatives".

P.D : El que si frasarà sera CIU i el seu  "DRET a DECIDIR " . L'11s2013 es per la Independència.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/espadaler_si_fracassa_la_via_catalana_fracassa_el_dret_a_decidir_95649.php