dijous, 4 d’abril del 2013

El PP no descarta «cap mitjà» per aturar la consulta sobiranista


Els populars aposten "primer pel diàleg" però apunten que "si és necessari" caldria utilitzar "altres mitjans"

 

El portaveu econòmic del PP al Congrés dels Diputats, Vicente Martínez Pujalte

Diàleg, d'acord, però si no és prou ja es veurà. Així ho ha deixat caure, el portaveu econòmic del PP al Congrés dels Diputats, Vicente Martínez Pujalte, que ha assegurat aquest matí en una entrevista a RNE que la seva formació aposta decididament pel diàleg com a formula per "evitar" una consulta sobiranista a Catalunya, malgrat que ha apuntat que si aquesta formula no funciona caldria fer ús "d'altres mitjans".

Segons Pujalte, la consulta està "mal dissenyada" i "és un plantejament equivocat d'Artur Mas", i "en privat" algunes persones de CiU "diuen que elles tampoc comparteixen aquesta estratègia d'Artur Mas i d'alguns que estan a la cúpula sobretot de Convergència".

D'altra banda, el portaveu del PP troba "raonable" un millor finançament per a Catalunya en funció de la població, però ha advertit que no té sentit que la Generalitat "traspassi la frontera" del referèndum.

http://www.naciodigital.cat/noticia/53404/pp/no/descarta/cap/mitja/aturar/consulta/sobiranista

" P.D. : Sr Mas i Sr. O.Junqueras : no facin com el govern espanyol, deixin de enganyar el Poble i cumpleixin amb lo pactat amb el Poble. Tenim pressa Hem de marxar abans del 2014 no a partir del 2014. "