dilluns, 6 de maig del 2024

Putin ordena maniobres amb “armes nuclears no estratègiques” per les amenaces d’occident

 

 

MÓN - EUROPA

 

 

"Durant les maniobres es faran un seguit d'activitats per a practicar els preparatius i l'ús d'armes nuclears no estratègiques", ha dit el Ministeri de Defensa

 

 

 


 

 

 

Europa Press

 


Les autoritats de Rússia han anunciat preparatius per a unes maniobres militars que inclouran pràctiques sobre l’ús d’armes nuclears “no estratègiques”, enfront d’allò que descriuen com a afirmacions provocatives i amenaces contra Rússia per part de funcionaris occidentals.

El Ministeri de Defensa rus ha assenyalat que l’exercici es farà per ordre del president, Vladímir Putin, per “augmentar la preparació de les forces nuclears no estratègiques a l’hora de dur a terme missions de combat”.

Ha remarcat que l’estat major de les forces armades havia començat els preparatius per fer aquestes maniobres aviat amb formacions de míssils del Districte Militar Sud, amb la participació d’aviació i forces de la marina.

“Durant les maniobres es faran un seguit d’activitats per practicar els preparatius i l’ús d’armes nuclears no estratègiques”, ha manifestat. I tot seguit ha incidit en el fet que l’objectiu és mantenir la preparació del personal i l’equipament per “garantir de manera incondicional la integritat territorial i la sobirania de l’estat rus”.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/putin-maniobres-armes-nuclears-amenaces-occident/