dilluns, 6 de maig del 2024

Míchel prefereix "cagar-la" a les rodes de premsa i parlar en català abans que en castellà

 

 

ESPORTS

 

 

El tècnic del Girona F.C. admet que li seria més fàcil expressar-se en castellà, la seva llengua, però opta pel català.

 

Espectacles i Esports, LlenguaRedacció 

 

 

L'entrenador del Girona F.C., Míchel Sánchez Autor/a: @GironaFC

 

 

 

Dissabte passat amb la seva victòria per 4-2 sobre el Barça, el Girona F.C. va aconseguir la fita de classificar-se automàticament per a la Champions de la pròxima temporada. Un dels grans artífexs d'aquesta gesta és, sense dubte, el seu entrenador, Míchel Sánchez. Un exemple d'integració, perquè el madrileny va decidir aprendre català, just quan va aterrar a Montilivi ara fa tres anys, amb l'equip a Segona.

Aquest dilluns, el tècnic ha estat entrevistat a 'El món a RAC1', on ha parlat tota l'estona en català. Míchel ha explicat els motius que el van portar a voler estudiar la llengua només fitxar pel club: "Vaig tenir molt clar des del primer dia que havia d'aprendre català, per com m'han educat els meus pares i la manera com som a Vallecas".

L'entrenador gironí ha volgut remarcar que per ell era molt important "aprendre la cultura i les tradicions del lloc on estàs. Soc millor persona ara que fa tres anys, segur. No tinc cap dubte que és millor parlar català en un lloc on tothom el parla. Em costa molt veure

què pot tenir de dolent, tot i que alguna gent no hi estigui d'acord".

Com a reflexió final, Sánchez ha dit que malgrat que li és molt més fàcil expressar en castellà, la seva llengua materna, prefereix "cagar-la" i parlar en català a les rodes de premsa.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.racocatala.cat/noticia/64242/audio-michel-prefereix-cagar-rodes-premsa-parlar-catala-abans-castella