dijous, 16 de gener del 2014

L’ANC dóna suport a la consulta concentrant-se a les portes de la Cambra Catalana

16/01/2014

“És important que la societat civil, institucions i partits anem junts en el camí del Sí i Sí”, explica Jaume Marfany

 

Mar Sabé



Concentració de l'ANC al Parlament. Foto: Jaume Sabé




Concentració de l'ANC davant del Parlament
L’assemblea Nacional Catalana (ANC) s’ha concentrat avui a les portes del Parlament de Catalunya per mostrar el seu suport al Parlament: "Acompanyar-los amb les passes que hagi de fer per aconseguir fer la consulta sobiranista legal i acordada", segons han explicat a El Singular els organitzadors de la manifestació.

Unes 500 persones han saludat als diputats a mida que anaven entrant i els han rebut amb crits d’Independència i banderes estelades, en una jornada molt festiva. Han coincidit una estona amb unes 15 persones que s'han reunit per mostrar la seva posició en contra de la secessió que s’han reunit amb lemes com: "La il·lusió de viure junts, Espanya” i “SOS. Nationalists are crazy”. Des de l’ANC han explicat que no hi hagut cap tipus de problema de convivència, ans al contrari.

Jaume Marfany atenent als mitjans. Foto: ANC


"És important que la societat civil, institucions i partits anem junts en el camí del ‘Sí’ i ‘Sí’”, ha explicat davant dels mitjans Jaume Marfany, vicepresident de l’ANC. “Res podrà impedir la democràcia”, ha continuat, i ha expressat la seva voluntat de donar suport als parlamentaris partidaris del dret a decidir, “però en cap cas per alentir o dilatar la consulta”. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/l_anc_dona_suport_a_la_consulta_concentrant-se_a_les_portes_de_la_cambra_catalana_98163.php