divendres, 22 de novembre del 2013

Sánchez Camacho resignada a ser “l’últim mico” de l’unionisme

Divendres, 22 de novembre de 2013 14:55 h

La popular fa front a la davallada electoral que li vaticinem les enquestes amb un discurs tronat que presenta el PPC com el salvador de la pàtria espanyola


La presidenta del PPC, de visita als Encants Vells acompanyada Alberto Fernández Díaz - líder del PPC a l'Ajuntament de Barcelona en hores baixes electorals-, ha valorat l’enquesta del CEO d’aquest divendres que assenyala una davallada important dels populars i situa Ciutadans com a partit líder d’un unionisme a la baixa. Camacho ha excusat la previsió d'escons que li dóna el CEO al PPC assegurant que és “la mateixa de sempre”, i ha remarcat que per molt que el partit d'Albert Rivera passi per davant, els catalans no necessiten els "discursos" de C's, sinó un partit "de govern" com el PPC. "Els discursos estan molt bé, però el que necessita Catalunya és un partit útil, de govern, que és qui de veritat traurà Catalunya de la crisi i qui de veritat frenarà el procés independentista d'Artur Mas".  

Camacho aprofita per carregar contra Mas i Junqueras amb demagògia barata

Camacho ha ironitzat que Junqueras ja no diu allò d'"Espanya ens roba", sinó que "per la porta del darrere" s'acull al pla de proveïdors per cobrar deutes de la Generalitat amb Sant Vicenç dels Horts, localitat d'on és alcalde. La popular ha defensat que "aquesta és la veritable Espanya, la que ajuda Sant Vicenç dels Horts, perquè el govern d'Espanya també governa a Catalunya i a Sant Vicençs dels Horts quan l'alcalde no pot pagar i Mas és un morós".