dimecres, 2 d’octubre del 2013

Un estudiant canari: "Catalunya, ets lliure"

02/10/2013

Un estudiant canari que es va mudar a Catalunya defensa el bon tracte rebut pels catalans i critica tots aquells que la critiquen

 

Mar Sabé




Imatge de la Carta al Director d'Eduardo Almeida


Eduardo Almeida Medina té 21 anys i és procedent de les Canàries. Als 18 es va mudar a Catalunya per estudiar Publicitat i Relacions Públiques. Avui publica una carta al director a ‘El País’ en la que afirma: "Catalunya, ets lliure".

La carta l’escriu "en motiu d’agraïment per l’excel·lent tracte que he rebut des que vaig arribar a aquesta terra". Almeida remarca que "mai ha sigut discriminat per ser de fora, per no parlar català o simplement per no compartir els ideals que alguns tenen".

L’estudiant canari assegura que no deixa de sorprendre’l llegir testimonis d’altres que, com ell, van venir de fora per instal·lar-se a Catalunya que afirmen que és pèssim el tracte que han rebut dels catalans. “Vols dir que hem viscut a la mateixa Catalunya que apareix al mapa?”, es pregunta.

L’estudiant publicitari conclou demanant: “No deixem que els prejudicis infectin la nostra ment. Parlem sabent de què parlem, i també demano que no estiguem disposats a acceptar la opinió d’uns com a dogma indiscutible, perquè pot ser que ens en penedim, com a molts els hi ha passat”. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/_catalunya_ets_lliure_96269.php