dimecres, 9 d’octubre del 2013

Sánchez-Camacho i Rajoy, tot és teatre

Dimecres, 9 d'octubre de 2013 16:30 h

La presidenta del PPC creu que el PPC "surt més fort" de la reunió amb Montoro, però a diferència d’alguns la societat catalana jo no es enganyada. Tot ha estat pactat previament


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat aquest dimecres que el seu partit ha "tornat més fort" de Madrid després d'haver-se reunit dimarts amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.  Una apreciació que tant sols ha estat veritat entre aquells mitjans de comunicació o persones que desesperadament invoquen la tercera via, avui inexistent a Espanya. De fet, la presidenta del PPC ha assegurat que, després de parlar amb Montoro, té "la comprensió i el suport" del ministre, però el seu engany ja no la fa creïble a Catalunya.


Camacho amb les Cases Regionals practicant el lerrousime dels segle XXI
Camacho desesperadament ven fum, per apagar el seu fracàs i el del PPC

"Molt positiva". Així ha qualificat la presidenta del PPC la trobada que va mantenir dimarts al matí amb el ministre d'Hisenda. Segons Sánchez-Camacho, el PPC "ha demostrat que és capaç de liderar una via de diàleg, front als que proposen la ruptura de Catalunya i d'Espanya". En aquest sentit, ha defensat que de la reunió "el PPC torna més fort" perquè "ha demostrat que és capaç de presentar una via de diàleg possibilista, pragmàtica, de diàleg, dins de la Constitució, basada en el model de finançament, i pensant en el projecte comú de tots els espanyols". 


Semàfors verds, articles i editorials a la premsa amiga de la tercera via
 

És per això que Sánchez-Camacho ha assegurat que Montoro veu amb bons ulls la seva proposta per tal que formi part "del debat amb la resta de propostes" perquè el Consell de Política Fiscal i Financera pugui decidir el model definitiu "per consens". Paraules buides que han estat refusades per la resta de barons territorials del PP. Tant sols la premsa amiga i els lobbys de poder han sortit en defensa de la presidenta popular de Catalunya en les seves hores més baixes.   


http://directe.cat/320529