dimecres, 9 d’octubre del 2013

El PPC recorre a les Cases Regionals per salvar el #12Ofatxa

Dimecres, 9 d'octubre de 2013 17:50 h

Sánchez-Camacho els hi demana que assisteixin a les mobilitzacions del 12-O malgrat la majoritària presencia de forces violentes i de l’extrema dreta


 La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat aquest dimecres un dinar amb els presidents de les Cases Regionals de Catalunya per demanar-los que assisteixin i participin en les mobilitzacions del 12 d'octubre en favor de la unitat d'Espanya i contra la independència de Catalunya. La popular ha celebrat que les Cases Regionals que han assistit al dinar hagin "fet un pas endavant" i hagin "donar suport" a la concentració de la plaça de Catalunya de Barcelona, responent així a la crida dels populars. "Aquesta és la Catalunya real, la majoria silenciosa", llàstima que cada cop són menys i més radicalitzats.


Sánchez-Camacro atia les Cases Regionals contra el dret a decidir
Atiar el nou lerrouxisme del segle XXI

"Avui les Cases Regionals fan un pas endavant molt important venint aquí i donant suport a la manifestació per la convivència del 12 d'octubre". Amb aquestes paraules, Alícia Sánchez-Camacho ha donat per fer que les entitats amb les que ha dinat acceptaran la seva petició per participar en les mobilitzacions en favor de la unitat d'Espanya.

Crida a la por per evitar el fracàs de la concentració del #12Ofatxa

"És molt significatiu que les Cases Regionals estiguin a la plaça de Catalunya en una celebració a favor de la llibertat", ha dit la popular, tot afegint que "aquesta és la Catalunya de veritat, la representada per les cases regionals i per la majoria silenciosa".   


http://directe.cat/320537